Tájékoztató

Kedves Pácienseink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a kialakult Covid-19 vírussal összefüggő járványhelyzetben a jelenleg hatályos kormányrendelet és a Magyar Orvosi Kamara határozata alapján csak sürgős esetben végezhetünk kezelést. A már korábban leegyeztetett időpontokkal kapcsolatban munkatársaink tájékoztatni fogják Önöket.

Azonban továbbra is számíthatnak ránk, rendelőnk továbbra is ügyeletet tart. Amennyiben kérdésük van vagy bizonytalanok, forduljanak hozzánk bizalommal telefonon vagy e-mailen keresztül és orvosainkkal konzultálva igyekszünk minden kérdésükre választ adni.

Fájdalom vagy akut panasz esetén néhány napon belül el tudjuk látni Önöket rendelőnkben.

Jelentkezésükkor munkatársunk a Nemzeti Népegészségügyi Központ által meghatározott kérdéssort fogja Önöknek feltenni, hogy kiszűrje a lehetséges fertőzésveszélyt. Időpont egyeztetésre abban az esetben kerülhet sor, ha a kérdések megválaszolása során nem merül fel a fertőzés gyanúja. A rendelőbe érkezéskor még a kezelés előtt lázmérésre kerül sor.

A kezelések a legmagasabb higiéniai elvárásoknak megfelelően történnek, rendelőnkben biztonságban érezhetik magukat itt tartózkodásuk során.

Kérdés vagy panasz esetén keressenek minket bizalommal telefonon, e-mailen vagy facebook oldalunkon, ahol mindig friss tájékoztatást találnak az aktuális helyzettel kapcsolatban. Örülünk ha ott is kapcsolatba kerülhetünk Önökkel!

Facebook: https://www.facebook.com/sedlmayerdental/
Telefon: +36 1 249 1969 / +36 30 594 2863
E-mail: sedlmayerdental@gmail.com

Weboldal: www.sddent.net

Nagyon örülünk, hogy meglátogatott minket honlapunkon. 
Kérem, engedje meg, hogy bevezessük Önt az SDdent világába. Honlapunkon történő rövid sétánk alkalmával szeretnénk Önnek bemutatni azt, hogy hol és milyen módon tudunk közremükdni az Ön egészségének és szépségének megőrzésében.
E nemes cél elérése érdekében használva orvosaink sok éves nemzetközi tapasztalatát, kimagasló felkészültségét, valamint napjaink technikai vívmányait. A fogorvoslás területén ismert teljes kezelési spektrumot megtalálhatja rendelőink ajánlatában. Kollégáink beszélnek Angol és Német nyelven, ezzel megkönnyítve a külföldi pácienseink kommunikációját. Várja Önt Dr Sedlmayer Diána és csapata.
Mindezt azért, hogy az Ön egészséges szép mosolyát örökre megőrizzük!

Esztétikai Fogászat

Esztétikai fogászat

Ha szeretné, hogy a mosolya szebb, a fogai fehérebbek legyenek, akkor az esztétikai fogászati rendelés tud önnek hatékonyan segíteni. Esztétikai fogorvosaink az első konzultáció alkalmával felmérik azokat a sokszor nüansznyi saját fogból csak nagyon kis darab, ne adj Isten csak a fog gyökere van meg…

Ezekben az esetekben az SDdent fogászati rendelőben a még ép fogszöveteket felhasználva, azokra ragasztjuk a fog hiányzó részét kiegészítő fogeltéréseket, amelyek könnyen korrigálhatóak. A mosolytervezés segítségével személyre szabottan segítünk a tökéletes mosoly kialakításában. A fogkőeltávolítás, fogfehérítés a fogainak a színében hoz komoly javulást, míg a héjak a fogak formájának a rendellenességeit hivatott kezelni.

Lyukas fogainak a kezelésekor az SDdent fogászat fehér tömőanyagokat használ, amelyek a professzionális, szakértő kezek által szinte észrevehetetlen módon összeépülnek a foggal.

Fogak Felépítése Helyreállítása
Foghiányok Pótlása
Szájsebészet
Gyermekfogászat
Fogágybetegségek Kezelése
Készitette: SDdesign 2016

Please publish modules in offcanvas position.