Nagyon örülünk, hogy meglátogatott minket honlapunkon. 
Kérem, engedje meg, hogy bevezessük Önt az SDdent világába. Honlapunkon történő rövid sétánk alkalmával szeretnénk Önnek bemutatni azt, hogy hol és milyen módon tudunk közremükdni az Ön egészségének és szépségének megőrzésében.
E nemes cél elérése érdekében használva orvosaink sok éves nemzetközi tapasztalatát, kimagasló felkészültségét, valamint napjaink technikai vívmányait. A fogorvoslás területén ismert teljes kezelési spektrumot megtalálhatja rendelőink ajánlatában. Kollégáink beszélnek Angol és Német nyelven, ezzel megkönnyítve a külföldi pácienseink kommunikációját. Várja Önt Dr Sedlmayer Diána és csapata.
Mindezt azért, hogy az Ön egészséges szép mosolyát örökre megőrizzük!

Esztétikai Fogászat

Esztétikai fogászat

Ha szeretné, hogy a mosolya szebb, a fogai fehérebbek legyenek, akkor az esztétikai fogászati rendelés tud önnek hatékonyan segíteni. Esztétikai fogorvosaink az első konzultáció alkalmával felmérik azokat a sokszor nüansznyi saját fogból csak nagyon kis darab, ne adj Isten csak a fog gyökere van meg…

Ezekben az esetekben az SDdent fogászati rendelőben a még ép fogszöveteket felhasználva, azokra ragasztjuk a fog hiányzó részét kiegészítő fogeltéréseket, amelyek könnyen korrigálhatóak. A mosolytervezés segítségével személyre szabottan segítünk a tökéletes mosoly kialakításában. A fogkőeltávolítás, fogfehérítés a fogainak a színében hoz komoly javulást, míg a héjak a fogak formájának a rendellenességeit hivatott kezelni.

Lyukas fogainak a kezelésekor az SDdent fogászat fehér tömőanyagokat használ, amelyek a professzionális, szakértő kezek által szinte észrevehetetlen módon összeépülnek a foggal.

Fogak Felépítése Helyreállítása
Foghiányok Pótlása
Szájsebészet
Gyermekfogászat
Fogágybetegségek Kezelése

Cannot get Budapest location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Készitette: SDdesign 2016

Please publish modules in offcanvas position.