top of page
dia-fogaszat_20-05-28-026_edited.jpg

Esztétikai fogászati kezelések

Kerámia héj

Kerámia héjakat akkor alkalmazunk, ha a fogak túl kicsik, elszíneződtek, vagy enyhén ferdén állank, esetleg balesetben megsérültek. E héjak igen vékonyak, melyeket megformázva a fogak külső, mosolygáskor láthatóvá váló felszínére ragasztunk - íly módon új formát és színt kölcsönözve nekik. Kifejezetten kíméletes esztétikai kezelésmód, ugyanis a héjak felragasztása előtt csupán pár millimétert (0,8-1,5mm) kell eltávolítani a fog felszínéről. Végezetül a fogorvos felragasztja a fogászati laboratóriumban elkészített veneer-eket (kerámia héjakat) a fogak előre megmunkált felszínére.

fogpotlasok_inlay.png
fogpotlasok_korona.png

E-max és préskerámia koronák

Milyen lehet mindennapjainkat tökéletes mosollyal élni, és közben nem aggódni fogaink épségéért? Az esztétikus kerámia koronák pont ezt biztosítják nekünk: természetesen szépek és kivételesen tartósak. Az E-max egy speciális préskerámia anyag, jelenleg a legjobb a piacon.

Inlay

 

Előfordul, hogy a fogszuvasodás egy egyszerű fogtöméssel már nem orvosolható. Ennek oka, hogy a szuvas fogrész eltávolítása után túl nagy tömést kellene készíteni, mely statikailag már nem bírná elviselni a rágást, és idővel kiesene.

 

Ilyen esetekben biztosítanak hosszútávú megoldást a kerámia inlay-ek. Az inlay-ek, hasonlóan a tömésekhez, az elvesztett foganyagot pótolják, viszont speciális anyagból készülnek egy fogászati laboratóriumban.

 

Készítésénél a fogorvos először megtisztítja a fogat a szuvas részektől, majd lenyomatot készít a fogról, melyet a laboratóriumba küld. Az elkészült inlay-t pedig a következő kezelés alkalmával felragasztja a fogra.

fogpotlasok_onlay.png
shutterstock_328973963 r.png

Fogfehérí​tés

A szép, megnyerő mosoly nagyban befolyásolja, hogy milyen benyomást keltünk az emberekben. Az igazán szép fehér fogsor pedig elengedhetetlenül szükséges a szép mosolyhoz, ebben segít a fogfehérítés. Fogászati rendelőnk az egyik legjobbnak számító, LED lámpás fogfehérítés által segít a szebb mosoly elérésében. Ezzel az fogfehérítési eljárással 5-10 árnyalattal fehérebb fogak érhetők el, miközben a fogak egészsége is megmarad.

Screenshot 2019-05-16 at 15.43.15.png

Mosolytervezés

Nincsen két teljesen egyforma ember, mint ahogyan nincsen két ugyanolyan mosoly sem. Éppen ezért alkalmazunk esztétikai kezeléseinkhez és fogpótlásainkhoz mosolytervezést. Leendő mosolya kialakításánál figyelembe vesszük arca egyedi karakterisztikáját, és az Ön igényeit, hogy a kezelés alatt mindvégig tudja, milyen végeredményre számíthat és elképzeléséhez méltón alakítsuk ki új mosolyát.

> Gyors és kényelmes időpontfoglalás

dental-insurance.png
Garanciák
  • Fogbetét (Inlay): 2 év

  • Fogászati koronák és hidak: 5 év

bottom of page