top of page

Fogsorok

shutterstock_1231591531 r_edited.png

Teljes kivehető fogsor

Kivehető fogsoraink a fogászati szakmában elérhető legfejlettebb techológiával készülnek. A BPS biofunkcionális fogsorok tökéletesen lekövetik az állkapocs izomzatot, ezáltal módfelett nagy a stabilitásuk a szájban.

A biofunkcionális fogsorok anyaga szervezet barát, így nem irritálják a nyálkahártyát és nem váltanak ki allergiás reakciót. BPS technológiával készített kivehető fogsoraink kinézete egyéni igények alapján alakítható, formája és szín árnyalatai széles választékban variálhatók, így nem csak tartásuk teljesen biztos a szájban, de egyedi arcberendezésünkhöz illő harmonikus mosoly érhető el vele.

Rögzített fogsorok

Az implantátumon rögzített fogsoroknak maximális a stabilitásuk a szájban. Számos lehetőség van, adottságoknak és személyes igényeknek megfelelően.

Implantátumon rögzített fogsorok

Az implantátumon rögzített fogsorok nem kivehetők, hanem 100%-osan rögzülnek a szájban. A kezelés során először fogpótlásra kerül sor: implantátumokat ültetünk be az állkapocsba, majd erre rögzítjük a fogsort. Itt tudhat meg többet a fogbeültetésről.

shutterstock_1405987271 r_edited.png

> Gyors és kényelmes időpontfoglalás

dental-insurance.png
Garanciák

Rögzített fogpótlások: 5 év

Teljes kivehető fogsor: 1 év

Neufertigung von mit Metall verstärkter Modellgussprothese und für Teleskopprothese: 3 Jahre

bottom of page